Έναρξη Εγγραφών Εκπαιδευτικού Έτους 2015-2016

Η καινούρια εκπαιδευτική χρονιά αρχίζει. Ευχόμαστε σε όλους τους σπουδαστές μας καλή πρόοδο και επιτυχία στις καινούριες τους υποχρεώσεις.
Το κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δικτύωση συνεχίζει να διατηρεί τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην πληροφορική.
Η Δικτύωση ακολουθώντας τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής έχει ανανεώσει όλα τα προγράμματα σπουδών της, τόσο στα παιδικά όσο και στα τμήματα ενηλίκων έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα εκπαιδευτικά πρότυπα.

Παιδικά Τμήματα (Για μαθητές Δημοτικού)

• Kids I
• Kids II
• Kids III
• Ρομποτική

Στα παιδικά τμήματα οι μαθητές θα αποκτήσουν της βασικές γνώσεις προγραμματισμού, επεξεργασίας κειμένου, εικόνας, τη δημιουργία παρουσιάσεων καθώς επίσης θα έρθουν και σε επαφή με τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα και τις νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο και την ασφαλή πλοήγηση βάζοντας έτσι τις σωστές βάσεις στον τομέα της πληροφορικής.
Η Εκπαιδευτική Ρομποτική συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι, μετατρέποντας την εκπαίδευση σε διασκεδαστική δραστηριότητα διεγείροντας το ενδιαφέρον του παιδιού για την επιστήμη, την πληροφορική και την τεχνολογία. Το τμήμα ρομποτικής απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και συγκεκριμένα στις ηλικίες 9 έως 16 ετών. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ομάδων και η συμμετοχή μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής First Lego League στον οποίο συμμετέχει και η χώρα μας τα τελευταία 2 χρόνια.

Τμήματα Core (Για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου)
• Core I
• Core II
• Core III
• Expert

Μετά το πέρας τον 3 ετών (Core) οι σπουδαστές θα έχουν αποκτήσει το ECDL Core, το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών στις κύριες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου και τις βασικές υπηρεσίες του διαδικτύου, απαραίτητο πλέον εργαλείο στην αγορά εργασίας, αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και παγκοσμίως. Παράλληλα οι σπουδαστές θα εκπαιδευτούν και στις υπηρεσίες της Google (Google applications), την ασφάλεια και συντήρηση του Η/Υ.

Στο τμήμα Expert οι σπουδαστές μπορούν να προχωρήσουν στη πιστοποίηση Microsoft Office Specialist Master που αποτελεί τη κορυφαία απόδειξη γνώσεων των εφαρμογών Microsoft Office, καθώς επίσης και στη πιστοποίηση Microsoft Office Specialist Trainer αποκτώντας πλέον τη δυνατότητα να γίνουν καθηγητές εξουσιοδοτημένοι από τη Microsoft.

Επιπλέον έκπτωση σε πολύτεκνους και άνεργους στα ήδη μειωμένα δίδακτρα των παιδικών τμημάτων.

Τμήματα Ενηλίκων
• ECDL
• Microsoft Office Specialist

ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση
ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία για τις εξετάσεις με το πρόγραμμα GetReady Τest
ΔΩΡΕΑΝ έκδοση πτυχίου αξίας 25€ (για τις πρώτες 10 εγγραφές)
Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής εκπαίδευσης είτε σε τμήμα με καθηγητή είτε ατομικά μέσω βιντεομαθημάτων.


Έναρξη εγγραφών 1/9/2015
Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 17:00-21:00
Τηλ. Επικοινωνίας: 2331022335
www.dictiosi.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.