ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Πρόκειται για ένα από τα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα, δεδομένου ότι τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν διακρίνονται από δημιουργικότητα, φαντασία και διάθεση για πειραματισμό. Ο μελλοντικός Γραφίστας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και όλα τα επικοινωνιακά μέσα που διαθέτει έχει μετατραπεί σε έναν σύγχρονο επαγγελματία με μεγάλες προοπτικές στον χώρο.
Ένα;ς επαγγελματίας Γραφίστας συνδυάζει κατάλληλα τα στοιχεία εικαστικών τεχνών και τυπογραφίας, φωτογραφίες και γραφικά για να δημιουργήσει ένα μήνυμα που πείθει και συγκινεί τον αποδέκτη. Ταυτόχρονα, επινοεί και διαμορφώνει μία ταυτότητα για την πηγή του μηνύματος (concept design). Αντλώντας πληροφορίες και συνδυάζοντας γνώσεις σε σχέση με τις διεθνείς τάσεις, μπορεί να ξεχωρίσει στον συναρπαστικό χώρο του Graphic Design, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών Γραφιστικής στο ΚΔΒΜ “Δικτύωση” ως επαγγελματίας Graphic Designer έχεις ολιστική γνώση γύρω από όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες και δημιουργικές εφαρμογές στον κλάδο των γραφικών τεχνών και των πολυμέσων.
Παρακολουθείς πλήθος εξειδικευμένων διδακτικών μίνι σεμιναρίων (π.χ. Packaging Design, Βιβλιοδεσία, Τρισδιάστατη Αρχιτεκτονική Μακέτα) τα οποία αποτελούν προστιθέμενη αξία στο βιογραφικό σου.

Τα παρακάτω προϊόντα και υπηρεσίες συνθέτουν τους θεματικούς άξονες απασχόλησης του Γραφίστα Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων:

 • Έντυπα διανομής (leaflets)
 • Αφίσες - πόστερς
 • Banners
 • Trivision displays
 • Φωτεινές επιγραφές
 • Εταιρική ταυτότητα
 • Είδη συσκευασίας
 • Εμπορικοί κατάλογοι προϊόντων

Θα μάθεις άριστα την εικαστική γλώσσα, τους κανόνες της οπτικής επικοινωνίας και τη δημιουργική σκέψη, όπως επίσης στοιχεία ψυχολογίας και μάρκετινγκ.

Θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες γνώσεις και θα ασχοληθείς με την ηλεκτρονική γραφιστική (Photoshop, Illustrator, InDesign κλπ), και διάφορες Διαδραστικές εφαρμογές.

Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Τα μαθήματα υλοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα

Ολοκλήρωση προγράμματος: ΜΑΪΟΣ 2021

Συμπληρώστε την εκδήλωση ενδιαφέροντος και κλείστε θέση στο πρόγραμμα

 1. Επώνυμο(*)
  Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
 2. Όνομα(*)
  Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
 3. E-mail(*)
  Παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
 4. Τηλέφωνο(*)
  Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
 5. Διεύθυνση
  Invalid Input
 6. Πόλη
  Παρακαλώ συμπληρώστε την πόλη που μένετε
 7. Διευκρινήσεις - Σχόλια
  Invalid Input
 8. Παρακαλώ συμπληρώστε ακριβώς τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα(*)
  <b>Παρακαλώ συμπληρώστε ακριβώς τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα</b>
    ΑνανέωσηΛάθος